Nieuwsbrief september 2019

In deze nieuwsbrief leest u over:

 • Nieuw: Gezicht en hoofdmassage
 • Aanbevelingen doorgeven via
 • Openingstijden
 • Getrouwd
 • De vakantie, onze huwelijksreis
Gezicht- en hoofdmassage

Op de website staat een nieuw stuk over gezicht en hoofd massage. Kijk voor meer informatie op: https://praktijkheen.nl/gezicht-en-hoofdmassage/

Aanbeveling of ervaring delen?

Willen jullie als cliënt een aanbeveling of ervaring delen? Het helpt mij enorm als dit op meerdere pagina’s te lezen is, voor mensen die op zoek zijn naar een goede behandeling, dat ze bij Praktijk Heen terecht kunnen. Dit kun je doen op:

Openingstijden:

Praktijk Heen is geopend op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur (laatste afspraak om 20:00). Als u een verzoek in wilt dienen voor het maken van een afspraak, stuur dan een mail naar helendeenergie@gmail.com, whatsapp naar 06 17495453 of vul een formulier in op de website www.praktijkheen.nl , zodat ik u kan bellen of terug mailen.

Uitdagingen en kansen voor een getrouwd stel: 😉

Getrouwd op 12 juli 2019
 • Samen door het leven gaan, in goede en slechte tijden
 • Als team naast elkaar staan
 • Onenigheid uit blijven praten
 • Open en eerlijk blijven
 • Nóg beter aansluiten op elkaar
 • Jezelf kunnen zijn/blijven
 • Zelfvertrouwen op blijven bouwen
 • Elkaar steunen
 • Samen oud worden

De vakantie

We zijn, zoals de meeste mensen wel weten, op huwelijksreis geweest 😊 naar de Malediven. Wat hebben we genoten zeg! Op de heenreis tijdens de eerste vlucht (we hebben er drie gehad, met nog een boottrip) kregen we champagne en een kaart (met de polaroidfoto die ze genomen hadden) namens het personeel. Bij aankomst in het 4*-hotel “Sun Island Resort” mochten we plaatsnemen in de lounge, waar we de papieren in konden vullen. Hier kregen we lekkere koffie en een fris vochtig gastendoekje om onze handen te reinigen. Iemand kwam vervolgens de ingevulde papieren ophalen en hij regelde het inchecken, waarna hij terug kwam om uit te leggen hoe alles werkte op het eiland. We werden vervolgens naar onze kamer gereden en de koffers waren er al. We hadden “All Inclusive”, dus geen geld nodig, drie maaltijden per dag, een snack tussen 16:00 uur en 18:00 uur en koffie in een bepaalde bar wanneer je maar wilde. Cocktails zoveel je wilde ’s avonds en in de mini bar in de kamer nog eens 3 frisdrankjes per persoon per dag. Dit naast de liter water per dag die uit eigen bron kwam. We hebben acht dagen alleen maar “oh”, ”ah” en “wow”- momenten gehad. Het was regen seizoen dus tropische regenbuien en -winden van een uur, maar bleef gemiddeld 30 °C en het water (de zee) een paar graden lager. Het eiland is prachtig begroeid en er zitten allerlei vogels. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren en de gebouwen ook. Kortom alles was perfect!

Het afscheid was dan ook zwaar na een zeer luie vakantie.

Volg en vindt leuk 🙂
error0

Auteur: helendeenergie

Mijn naam is Irma, ik ben ontspannings-masseuse. Na mijn opleiding als elektromonteur ben ik gaan werken als wikkelaar van elektromotoren. Ik was toen al een ondernemend typetje, dus ben ik in mijn eentje een jaar naar Australië gegaan om daar te werken en reizen. Daarna ben ik in de techniek blijven werken als verkoper, installateur en uiteindelijk in de administratie terecht gekomen. Mijn laatste functie in de bouw was secretaresse, waar ik ook een diploma voor heb gehaald. Na een fusie met een groot bedrijf werd onze afdeling overtollig en moest ik naar iets anders op zoek. Ik was net bevallen van een prachtige dochter en daardoor ben ik een bedrijf op gaan zetten in katoenen luiers en een wasservice (milieuvriendelijk) Als alleenstaande moeder kon ik het financieel niet volhouden om na een jaar door te gaan, dus moest ik weer een baan gaan zoeken en heb ik Het Luiertje stop gezet. Zo ben ik in de zorg terecht gekomen als secretaresse en wilde ik graag mensen helpen. Het heeft lang geduurd, maar nu heb ik eindelijk mijn eigen Praktijk! Hier kan ik doen wat ik leuk vind, mensen helpen met ontspannen. Elke keer een nieuwe uitdaging aangepakt, maar voorlopig wordt dit even de sleur ;) denk ik. Ontspannen warme groet, Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *