Nieuwsbrief oktober 2019

In deze nieuwsbrief:

 • Nieuw: Betalen met pin
 • Automatisch op de hoogte blijven van de website nieuwtjes
 • Enquête
 • Herfst
 • Over mij

Wat is er nieuw?

Vanaf nu is mogelijk om met pin te betalen

Vanaf 1 oktober is het mogelijk om met pin te betalen. Ik heb een mobiel pinapparaat en deze aanvaard de meeste pas-mogelijkheden (zoals in de afbeelding te zien is). Het is ook nog steeds mogelijk om via een Tikkie te betalen en contant, maar de pin is wel de makkelijkste en veiligste mogelijkheid 😉

Automatisch op de hoogte blijven van Praktijk Heen

Wil je een melding krijgen als er iets nieuws aan de website wordt toegevoegd? Klik dan op de link onderaan de pagina van de website. Het gaat om alle nieuwe onderwerpen, zoals blogs, artikelen, nieuwsbrief, toevoegingen van diensten enz. Je ziet onderaan elke pagina op de website (je hoeft natuurlijk maar op één pagina aan te klikken 😉) de volgende mogelijkheden:

 • Als je op het envelopje klikt, dan vul je in waar je een mail over wilt krijgen. Zodra een nieuw item op de website is geplaatst krijg je aan het einde van die dag een mail van “SpecificFeeds” (zie achter Praktijkheen> sfupdates) en die ziet er ongeveer zo uit…
 • Als je op de blauwe F klikt, heb je de mogelijkheid om mij op Facebook te liken, of het artikel te liken, of het artikel te delen op je eigen Facebook.
 • Als je op de blauwe Ink klikt, dan kun heb je dezelfde mogelijkheden voor LinkedIn.

P.S. ALS JE DEZE MOGELIJKHEID GEBRUIKT VOOR DE MAIL, STUUR MIJ DAN EVEN EEN BERICHT ALS JE DE NIEUWSBRIEF NIET MEER VANUIT MIJN MAIL (helendeenergie@gmail.com) WILT HEBBEN…ANDERS KRIJG JE DIE STEEDS DUBBEL!

Enquête met wat vragen over Praktijk Heen live uitzendingen

In mijn mailinglijst heb ik mensen gevraagd om een enquête in te vullen. Ook via Facebook en LinkedIn heb ik dit verzoek gedaan! Voordat ik zo’n uitdaging om live te gaan aanga, wil ik graag weten of er überhaupt interesse is voor zo’n uitzending. Als ik die ga doen, zal het niet met regelmaat zijn, maar geeft ik ruim van te voren aan dat er één aankomt 😉 De eerste keer zal best rommelig zijn, omdat ik dan nog geen idee heb hoe het moet en ik dit met de techniek niet vooraf kan uitproberen aaaaaaaaaaaaaargh !!!

Ik ga proberen jullie keuzes in een soort van aflevering te behandelen. Het moet gewoon een gezellige korte INTERACTIEVE-uitzending worden, waar je dan weer iets meer te weten komt over een onderwerp. Ik probeer ook jullie vragen te beantwoorden tijdens deze uitzending, dus is het voor mij wel zo fijn als er ook écht mensen live meekijken! Mocht ik niet toekomen aan jullie vragen/feedback etc. tijdens de uitzending, dan zal ik na de uitzending nog proberen jullie vragen te beantwoorden.

Vul de enquête in en maak kans op een stoelmassage of een heerlijke olie (Sensual synergy blend). De namen worden door een loten-app uitgekozen en worden in de 1e uitzending bekend gemaakt.

Tussentijdse uitslagen heb ik inmiddels op de facebookpagina geplaatst, maar er kan nog steeds ingevuld worden! Bekijk die uitslagen alvast op https://www.facebook.com/pg/PraktijkHeen/posts/

Herfst

We hebben het allemaal gemerkt…de herfst is ingetreden.

Kenmerken van de herfst:

 1. Het wordt steeds vroeger donker.
 2. De zon heeft steeds minder kracht omdat hij lager staat en buiten wordt het steeds kouder.
 3. De wintertijd gaat weer in.
 4. Bomen en planten maken zich op voor de winter.
 5. Je ziet veel vruchten en zaden in het bos.
 6. Sommige dieren maken zich klaar voor hun winterslaap of winterrust.
 7. Trekvogels trekken naar warmere gebieden om te overwinteren..

Omdat de stand van de aarde ten opzichte van de zon voor het noordelijk halfrond anders wordt (de zon staat veel lager) hebben de stralen van de zon niet zoveel kracht meer. De dagen worden ook steeds ‘korter’. Op de laatste zondag van oktober wordt ook de wintertijd weer ingevoerd.

Wij mensen moeten ons ook klaar maken voor de winter. Onszelf goed verzorgen en het “oude” verwerken. Sommige mensen gaan lekker op vakantie, anderen doen energie op, via een andere manier.

Reiki kan daar heel erg bij helpen. Of een heerlijke ontspanningsmassage! Kracht opdoen door goed te eten en ook binnen de gezelligheid opzoeken. Een warm hart draag ik naar iedereen uit, zodat men geen last zal hebben van stemmingswisselingen. Geniet vooral van de mooie kleuren en geuren die de natuur ons geeft!

Over mij

Ook met weinig klanten blijft het druk. Inmiddels heb ik de cursus metameric massage afgerond. Dit is geen ontspanningsmassage! Omdat er veel bindweefsel wordt behandeld, kan het zijn dat je eerst meer last hebt van alles. De organen staan in verbinding met de behandelde plekken en ze zullen na de massage ook anders gaan reageren, waardoor je van andere ongemakken last kunt krijgen. De beste manier is dan ook om na de eerste metamorfose-massage een week te wachten, voordat je een vervolg kiest. Dit kan dan een ontspanningsmassage zijn of nog een meta. Een vervolg is echter wel aan te raden, want deze massage heeft echt een paar behandelingen nodig! Ik maak dan een schema voor een X-aantal massages, dus hou rekening met deze planning als je interesse zou hebben. Tegen de tijd dat ik alles goed uitgeschreven heb, zet ik dit uiteraard weer op de website.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding: “Werken met Aromatherapie”. Deze opleiding gaat ongeveer een jaar duren, dus ik heb hier weer een aardige uitdaging aan! 😊 Langzaam aan leer ik hiermee onder andere over de werkzame bestanddelen van planten en etherische oliën, het te onderscheiden en samenstellingen hiervan te maken. Ook komt hierin een onderdeel voor het gebruik bij/met/om dieren en natuurlijk nog veel meer, dus ik hou je op de hoogte.

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende nieuwsbrief!

Warme groet van Irma 🙂

Volg en vindt leuk 🙂
error0

Auteur: helendeenergie

Mijn naam is Irma, ik ben ontspannings-masseuse. Na mijn opleiding als elektromonteur ben ik gaan werken als wikkelaar van elektromotoren. Ik was toen al een ondernemend typetje, dus ben ik in mijn eentje een jaar naar Australië gegaan om daar te werken en reizen. Daarna ben ik in de techniek blijven werken als verkoper, installateur en uiteindelijk in de administratie terecht gekomen. Mijn laatste functie in de bouw was secretaresse, waar ik ook een diploma voor heb gehaald. Na een fusie met een groot bedrijf werd onze afdeling overtollig en moest ik naar iets anders op zoek. Ik was net bevallen van een prachtige dochter en daardoor ben ik een bedrijf op gaan zetten in katoenen luiers en een wasservice (milieuvriendelijk) Als alleenstaande moeder kon ik het financieel niet volhouden om na een jaar door te gaan, dus moest ik weer een baan gaan zoeken en heb ik Het Luiertje stop gezet. Zo ben ik in de zorg terecht gekomen als secretaresse en wilde ik graag mensen helpen. Het heeft lang geduurd, maar nu heb ik eindelijk mijn eigen Praktijk! Hier kan ik doen wat ik leuk vind, mensen helpen met ontspannen. Elke keer een nieuwe uitdaging aangepakt, maar voorlopig wordt dit even de sleur ;) denk ik. Ontspannen warme groet, Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *