Nieuwsbrief november 2019

In deze nieuwsbrief:

  • Halloween achter de rug
  • Nieuw: Meta massage traject
  • Verzoek om één keer in de week op de website te klikken
  • Enquête (ex)cliënten
  • Veel vragen deze keer aan jullie
  • Over mij

Het begin van een drukke periode is aangebroken

Inmiddels zijn Halloween en Sint Maarten alweer achter de rug. Van velen hoor ik over de feestjes en wij hebben vele (Halloween)horror films gekeken. Aan de kinderen weer allerlei lekkernijen uitgedeeld. Sint Nicolaas is weer in het land en al snel volgen de feestdagen en Kerstvakantie weer. Genoeg drukte om een behandeling te “vergeten” om jezelf eens even een uurtje rust te gunnen 😉

Wat is er nieuw?

Dit traject is geen ontspanningsmassage, maar heel geschikt voor klachten van de ingewanden, die met negatieve emoties te maken kunnen hebben.

Voor meer informatie, zie http://praktijkheen.nl/diensten/massage/traject-meta-massage/

Zouden jullie een keer in de week op mijn website willen klikken?

Het zou heel fijn en lief zijn als je mijn www.praktijkheen.nl af en toe aan kunt klikken, dan blijft de praktijk namelijk redelijk bovenin staan in Google. Wat weer goed is voor andere mensen die een behandeling zoeken in Purmerend en omstreken 😊

Enquête met wat vragen over Praktijk Heen voor feedback.

Nu ik bijna een jaar bezig ben, wil ik graag een idee krijgen wat de klanten van de Praktijk en van mij vinden. Zo kan ik ook inventariseren hoeveel cliënten ik volgend jaar erbij moet krijgen om verder te komen. Heb je een verzoek gekregen, zou ik het op prijs stellen als je 2 minuten de tijd wilt nemen om die in te vullen. Heb je geen mail ontvangen en wil je er wel een invullen, stuur me dan even een berichtje om hem naar je toe te sturen. Inmiddels is duidelijk dat er pas 1 feedback is terug gestuurd.. dat vind ik jammer en ik krijg zo een beetje het idee dat ik niet goed genoeg mijn best doe ☹

Hier is nogmaals de link voor het invullen: https://nl.surveymonkey.com/r/FNXGPC8

Veel vragen deze keer….

Misschien vraag je je af waarom ik deze keer zoveel aan jullie vraag? Zoals ik eerder zei, is het belangrijk voor mij om de praktijk op te bouwen. Het eerste jaar is natuurlijk kijken hoe het gaat en veel uitzoeken en berekenen…maar volgend jaar moet ik echt gaan knallen om een goede boterham te kunnen verdienen. Daarom hoop ik dat jullie tevreden zijn en willen helpen, ik kan jullie hulp hiermee goed gebruiken (durf te vragen!).

Over mij

Het eerste hoofdstuk van de Aromatherapie is achter de rug met goed resultaat. Ik ben op de goede weg 😉

De 25ste zijn er geen behandelingen, in verband met mijn presentatie voor Vrouwennetwerk Purmerend.

Bij een collega van mij zou je naar een gezellig avondje in Purmerend kunnen. Ben je geïnteresseerd in een moment om samen met gelijkgestemden nieuwe ervaringen op te doen, geef je dan op en volg de link: Cosmic Night of Wonders op 28 november, zie https://www.facebook.com/events/720466295087117/?event_time_id=748020992331647

Bedankt voor je tijd en een mooie dag gewenst!

Warme groet,

Irma Gordon

Volg en vindt leuk 🙂
error0

Auteur: helendeenergie

Mijn naam is Irma, ik ben ontspannings-masseuse. Na mijn opleiding als elektromonteur ben ik gaan werken als wikkelaar van elektromotoren. Ik was toen al een ondernemend typetje, dus ben ik in mijn eentje een jaar naar Australië gegaan om daar te werken en reizen. Daarna ben ik in de techniek blijven werken als verkoper, installateur en uiteindelijk in de administratie terecht gekomen. Mijn laatste functie in de bouw was secretaresse, waar ik ook een diploma voor heb gehaald. Na een fusie met een groot bedrijf werd onze afdeling overtollig en moest ik naar iets anders op zoek. Ik was net bevallen van een prachtige dochter en daardoor ben ik een bedrijf op gaan zetten in katoenen luiers en een wasservice (milieuvriendelijk) Als alleenstaande moeder kon ik het financieel niet volhouden om na een jaar door te gaan, dus moest ik weer een baan gaan zoeken en heb ik Het Luiertje stop gezet. Zo ben ik in de zorg terecht gekomen als secretaresse en wilde ik graag mensen helpen. Het heeft lang geduurd, maar nu heb ik eindelijk mijn eigen Praktijk! Hier kan ik doen wat ik leuk vind, mensen helpen met ontspannen. Elke keer een nieuwe uitdaging aangepakt, maar voorlopig wordt dit even de sleur ;) denk ik. Ontspannen warme groet, Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *