Kerstgroet

Lieve mensen,

Ook hier wil ik iedereen bedanken voor jullie steun en iedereen een heel gelukkig, gezond, warm en veilig nieuwjaar wensen.

Heb je nog kaartjes voor aan de cadeaus nodig? Download ze dan hieronder 🙂

Het is bijna kerst.
Kerst zijn van die dagen dat we graag bij de personen willen zijn waar we van houden♥️
Het zijn dit soort dagen dat je je dierbare die zijn overleden zo mist.

In de spirituele wereld is er geen kerst zoals wij het beleven.
Ze hebben daar lichtjes feest.
Een feest van liefde en licht.

Laten we hier op aarde ook een feest van liefde en licht maken.
Voor elkaar een lichtjes branden. Voor al die mensen die op dit
moment zwaar hebben. Want dat zijn er een hoop.

Een lichtje voor kracht en liefde🧡 (tekst van spiritandme)

Liefs van Irma

Auteur: Irma Gordon

Mijn naam is Irma en ik ben Wellness Therapeut bij Praktijk Heen, moeder en echtgenote. Ik woon in Purmerend Weidevenne, waar ook de behandelruimte is op de tweede verdieping. Ik ben een gecertificeerde ontspanningsmasseur, aromabehandelaar, Reiki behandelaar, Engelen-kaartlezer en een gediplomeerde Wellness Therapeut. Mijn klanten kiezen voor ontspanning, omdat het ze helpt met klachten die stress in het lichaam activeren, zoals; overgangsklachten (hormonaal-), ouderdom, ziekte (van zichzelf of die van hun dierbaren), drukte in gezin of op het werk. Klanten noemen het daarom geen ontspanningsmassage, maar persoonsgerichte massage! Samen met ontspanningsmassage gebruik ik Aromatherapie. Deze geuren zorgen voor extra ontspanning en hebben vele andere extra voordelen. Aangezien ik om een ieders welzijn geef, kunt u bij mij heel goed terecht voor behandelingen die uw welzijn positief beïnvloeden. Heen is de afkorting van helende energie en dit geeft precies aan wat bij alle behandelingen (ongemerkt) gebruikt wordt om uw lichaam en geest in balans te brengen en/of houden. Ontspannen warme groet, Irma