kaartleggen

Kaartlegging, de Blauwe Gaai

Blauwe Gaai/ Blue Jay/ (Cyanocitta cristata)

 Het woord ‘gaai’ is terug te vinden in het Latijnse Gaea en het Griekse gaia, Moeder Aarde. In de Griekse mythologie bracht de vereniging van Moeder Aarde (Gaia) en Vader Hemel (Oeranos) de eerste levende schepselen voort. Dat vertelt veel over de innerlijke kracht van de gaai. Hij is in staat de hemel (wit) en de aarde (zwart) te verbinden en kan beide sferen betreden en daardoor grotere macht verwerven. De zwarte en witte tekeningen op zijn blauwe vleugels getuigen van hetzelfde vermogen. De lucht scheidt de hemel en de aarde. Deze totem kan tussen beide heen en weer gaan en van beide niveaus de oer energieën aanboren.

Krachtdier, symboliek en betekenis

Symboliek

Blauwe gaai is een vogel met een typische uitstraling en zang. Deze vogel is inheems in Noord-Amerika en staat bekend om zijn blauwe kleur met witte onderkant en witte borst. Blue Jay heeft geweldige spraakvaardigheden, dus deze vogel kan sommige andere vogels en ook mensen nabootsen.

Je weet het misschien niet, maar blauwe gaai kan ook een zeer krachtig krachtdier zijn. Het is fel en vastberaden, agressief en waarheidsgetrouw, gepassioneerd en nieuwsgierig. Als blauwe gaai tevoorschijn komt in een kaartlegging, kunnen dit ook enkele van jouw eigenschappen zijn.

In dit artikel zullen we het hebben over blauwe Gaai spirit animal en zijn krachten. Hier vertel ik wat Blauwe Gaai kan symboliseren en hoe je Blauwe Gaai-mensen kunt herkennen.

Als je onlangs een blauwe gaai hebt gezien in een kaartlegging of als deze vogel in je droom is verschenen, wil je natuurlijk weten waarom hij is verschenen en wat deze vogel je wil vertellen.

Wat symboliseert Blauwe Gaai?

Blauwe Gaai is een symbool van communicatie, intelligentie en nieuwsgierigheid. Het betekent dat Blauwe Gaai-mensen erg intelligent en vastberaden zijn. Deze vogel kan ook symbool staan ​​voor bescherming en on-bevreesdheid. Als de blauwe gaai in je leven verschijnt, ben je veilig en beschermd. Duidelijkheid is een ander symbool van blauwe gaai omdat deze vogel de kleur van de lucht heeft, dus het kan een dubbele helderheid betekenen. Deze vogel is ook een symbool van goede visie en waarachtigheid.

Enkele van de meest voorkomende eigenschappen die de persoonlijkheid van een blauwe gaai beschrijven, zijn helderheid, communicatie, intelligentie, nieuwsgierigheid, trouw, loyaliteit, energie en ook assertiviteit. Hieronder zie je iets meer over de blauwe gaai als totemdier en zijn kenmerken.

In het kaartendek:

Het verschijnen van de blauwe gaai geeft aan dat er een periode van grotere vindingrijkheid en aanpassingsvermogen in aantocht is. Je zult volop kansen krijgen om je vermogens te ontwikkelen en te benutten. De gaai migreert gewoonlijk niet, maar blijft de hele winter in de buurt. Je zult dan ook ruimschoots de tijd hebben om je verder te ontwikkelen en nieuwe niveaus te bereiken. Hij blijft bij je in de buurt en werkt met je zo lang als je hem nodig hebt. De blauwe gaai is een lid van een familie van kraaiachtige zangvogels. De meeste kraaien zijn onbevreesd. Zowel kraaien als gaaien zullen zich verenigen om uilen en haviken te bestoken en te verdrijven. De gaai is nooit bang, en dankzij deze eigenschap kan hij je helpen doordringen in de diepste mysteries van de aarde en de grootste van de hemel.

De dierentotem van Blauwe Gaai

Blauwe Gaai is een vogel die verschillende vocalisaties zal gebruiken om te zeggen wat hij wil. Datzelfde gebeurt met mensen. Mensen die blauwe gaai als hun totemdier hebben, zullen verschillende vocalisaties gebruiken om hun eigen mening te uiten.

Blauwe Gaai-mensen houden er meestal van om veel te praten, dus ze kunnen heel goed zijn in spreken in het openbaar en in politiek. Deze mensen zijn ook onverschrokken en staan ​​klaar om hun positie te verdedigen. Ook al zijn ze aardig en vriendelijk, ze kunnen ook woest zijn als ze hun tegenstanders onder ogen moeten zien.

Als blauwe gaai je totemdier is, dan zul je onverschrokken zijn als je je positie, je kinderen en je partner moet beschermen.

Er zal niets zijn dat je kan stoppen om iets te verdedigen dat van jou is. Natuurlijk zal Blauwe Gaai totem je succes en goede resultaten brengen.

Je zult in staat zijn om je tegenstanders te verslaan, ook al zijn ze misschien sterker dan jij.

Voor blauwe Gaai-mensen is de waarheid het belangrijkst, dus ze houden er niet van om oneerlijk te zijn. Als blauwe gaai je totemdier is, dan moet je een zeer zelfverzekerde en betrouwbare persoon zijn.

Loyaliteit is een van je belangrijkste eigenschappen en daarom houden mensen van je en respecteren ze je.

Nu zul je enkele van de meest voorkomende betekenissen van blauwe gaai zien, waardoor je kunt zien of deze vogel je krachtdier is.

Betekenissen van de Blauwe Gaai als spiritueel dier

Bescherming

Hoewel blauwe gaai een kleine vogel is, heeft deze vogel geen angsten en is hij klaar om zijn leefgebied en de jongen te beschermen. Als blauwe gaai je krachtdier is, zal het je beschermen, dus je hoeft nergens bang voor te zijn.

Het is bekend dat de blauwe gaaivogel erg fel is tegen roofdieren, dus als je vijanden in je omgeving hebt, zal de blauwe gaai je helpen ze te verslaan. Zelfs als je rivalen superieur zijn, zal blauwe Gaai spirit animal je helpen je eigen positie op het werk en ook op elk ander gebied van je leven te beschermen.

Communicatie

We hebben al vermeld dat Blauwe Gaai-mensen erg spraakzaam zijn. Voor deze mensen is communicatie het belangrijkst in elke relatie. Vanwege hun spraakvermogen zijn deze mensen meestal erg goed in politiek, recht en spreken in het openbaar.

Loyaliteit

Loyaliteit is een andere eigenschap die we kunnen associëren met blauwe gaai. Als deze vogel je krachtdier is, dan moet je een zeer loyaal persoon zijn. Je hebt waarschijnlijk relaties en vriendschappen die heel lang duren.

Waarheid

Zoals vermeld is de blauwe gaai een symbool van waarachtigheid. Als dit krachtdier in je leven verschijnt, betekent dit dat je altijd op zoek bent naar de waarheid. Je houdt ervan om eerlijk te zijn, omdat het de enige manier is om succes te hebben in het leven.

Uithoudingsvermogen

Blauwe Gaai spirit animal staat voor uithoudingsvermogen en kracht. Blauwe gaai bouwt zijn nesten meestal op eiken en we weten dat deze boom een ​​symbool is voor een lang leven en kracht. Dus als je blauwe gaai je krachtdier is, betekent dit dat je in staat bent om veel moeilijke situaties in je leven te doorstaan.

Flexibiliteit

De blauwe gaai bouwt zijn nest niet alleen op eiken, maar ook op veel andere plaatsen. Eigenlijk kan blauwe gaai elke situatie en omgeving gebruiken om voordelen te hebben.

Als blauwe gaai je krachtdier is, dan handel je misschien net als blauwe gaai. Het betekent dat je een flexibel persoon bent die zich gemakkelijk aan elke situatie aanpast. Je bent in staat om elke situatie in jouw voordeel om te buigen en ervan te profiteren. Je bent een makkelijk persoon en mensen houden van je.

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid is misschien ook een van de meest voorkomende eigenschappen van de blauwe gaai. Als deze vogel je krachtdier is, dan ben je waarschijnlijk een heel nieuwsgierig persoon. Het betekent dat je graag wilt weten wat er om je heen gebeurt en dat je het leuk vindt om nieuwe dingen in het leven te proberen.

Intelligentie

Deze eigenschap wordt ook geassocieerd met blauwe Gaai spirit animal. Als deze vogel in je leven is verschenen, betekent dit dat je klaar bent om snel te leren omdat je een hoog niveau van intelligentie hebt. Je intelligentie zal je ook helpen je tegenstanders te verslaan en te profiteren van veel situaties.

Dromen over Blauwe Gaai – Interpretatie en betekenis

Het is ook mogelijk dat je tijdens de slaap een bericht ontvangt van jouw krachtdier. Dromen over blauwe gaai kunnen verschillende betekenissen hebben, dus het is belangrijk om te zien wat ze symboliseren.

Als je een blauwe gaai in je droom hebt gezien, betekent dit dat mensen opmerken wat je zegt of doet. Je staat meestal in het middelpunt van de aandacht van mensen.

Een droom over een blauwe gaai kan ook betekenen dat je van slechte gedachten af ​​moet komen die je dwars zitten. Je moet helderheid brengen in je eigen gedachten en een hoger denkperspectief bereiken. Als er een blauwe gaai in je droom is verschenen, is dit het teken voor jou om dieper in je geest te kijken en je gedachten grondiger te analyseren.

Er zijn ook veel andere betekenissen die de blauwe gaai in je dromen kan hebben. Als deze vogel in je droom verschijnt, kan dit betekenen dat je je kunt aanpassen aan elke situatie in je leven. Soms kan het je ook waarschuwen om aandacht te schenken aan iets in je leven dat je waarschijnlijk over het hoofd hebt gezien.

Conclusie

Als je nu weet wat de totem van het blauwe gaai-dier is en hoe je het kunt herkennen, kun je zien of je een van zijn eigenschappen hebt. Blauwe Gaai-mensen kunnen zich aanpassen aan elke situatie in hun leven. Ze zijn zeer intelligent en onverschrokken, zodat ze zichzelf en hun dierbaren kunnen beschermen.

Met warme groet, Irma

Contact kaart
Volg en vindt leuk 🙂
error20
fb-share-icon80

Geplaatst

in

door

error

Delen is lief :)

×

Hallo!

Wat kan ik voor je doen?

Praktijk Heen helendeenergie@gmail.com

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?
%d bloggers liken dit: