Slaapmeditatie en Chakra healing (vervolg)

Een spannende dag was aangebroken voor het vervolg van een geluidsopname!

Afbeelding van Sisters remedies

Eindelijk heb ik even tijd om een vervolgstukje te schrijven over de opnamen van onze slaapmeditatie en chakra reiniging. We hebben nog een passende naam nodig, dus maken we daar een verzin-en-win actie van!

23 februari heb ik het eerste deel geschreven over ons avontuur met het opnemen van een geleide meditatie, waarvan hier de link.

Op zaterdag 29 april zijn Ilonka en ik wederom bij elkaar gekomen in de ter beschikking gestelde ruimte van Sisters Remedies, om verder te gaan met een verbeterde versie van onze geleide meditatie. Mike was er ook bij betrokken, om ons te helpen met de opname en montage.

Mike had allemaal apparatuur klaar staan toen ik binnenkwam, om alles zo professioneel mogelijk te maken en na wat geluidstestjes konden we beginnen. De testjes hielden in dat ik mijn stem moest laten horen (letterlijk) en Ilonka haar muzikale toevoeging. Alle in de opname te horen instrumenten werden op intensiviteit getest.

Tijdens de opname zijn we heel serieus aan de slag geweest, zodat Ilonka en ik elkaar niet aan dorsten te kijken, omdat we dan nogal eens in de lach kunnen schieten. 🙂 Ik sprak mijn zelfgemaakte tekst in, Ilonka zorgde voor de bijpassende muzikale tonen en Mike deed de opname. Na de opname is Mike weggegaan voor andere zaken en hebben Ilonka en ik nog even heerlijk gelachen en nagenoten van deze heerlijke dag samen.

We zijn redelijk tevreden en als de montage gereed is (en … we geen delen opnieuw hoeven op te nemen) kunnen we de promotie in gang gaan zetten.

Met dank aan Mike en Ilonka van Houten (Sisters Remedies), zonder jullie is dit project een stuk saaier én veel minder professioneel!

Wie weet er een pakkende titel voor deze slaapmeditatie met heling voor de chakra’s?

Plaats je antwoord hieronder en maak kans op een gratis exemplaar van deze geleide meditatie! (Dit kan helemaal onderaan deze webpagina)

Volg en vindt leuk 🙂
error10
fb-share-icon30

Auteur: Irma Gordon

Mijn naam is Irma en ik ben Wellness Therapeut bij Praktijk Heen, moeder en echtgenote. Ik woon in Purmerend Weidevenne, waar ook de behandelruimte is op de tweede verdieping. Ik ben een gecertificeerde ontspanningsmasseur, aromabehandelaar, Reiki behandelaar, Engelen-kaartlezer en een gediplomeerde Wellness Therapeut. Mijn klanten kiezen voor ontspanning, omdat het ze helpt met klachten die stress in het lichaam activeren, zoals; overgangsklachten (hormonaal-), ouderdom, ziekte (van zichzelf of die van hun dierbaren), drukte in gezin of op het werk. Klanten noemen het daarom geen ontspanningsmassage, maar persoonsgerichte massage! Samen met ontspanningsmassage gebruik ik Aromatherapie. Deze geuren zorgen voor extra ontspanning en hebben vele andere extra voordelen. Aangezien ik om een ieders welzijn geef, kunt u bij mij heel goed terecht voor behandelingen die uw welzijn positief beïnvloeden. Heen is de afkorting van helende energie en dit geeft precies aan wat bij alle behandelingen (ongemerkt) gebruikt wordt om uw lichaam en geest in balans te brengen en/of houden. Ontspannen warme groet, Irma

error

Delen is lief :)

×

Hallo!

Vertel me wat ik voor u kan doen?

Praktijk Heen admin@praktijkheen.nl

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?
%d bloggers liken dit: