Rug-, nek- en schouder massage

Deze massage wordt in deze praktijk het meest gebruikt. Velen van ons hebben last van minstens één van deze onderdelen. Vaak heeft dit te maken met onze houding en/of stress. Werkgerelateerd kan dit te maken hebben met zithouding (bijvoorbeeld op kantoor), verder kan het te maken hebben met onze technologie. Het gebruik van mobiele telefoons, tablets en laptops.

Tijdens het werken met apparaten, let goed op je houding!
Dit kan het resultaat zijn van ons telefoongebruik

Ontspanningsmassage wordt ingedeeld bij de alternatieve massages. Ze worden dus niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Dit is bijzonder, want juist omdat deze holistische werking (dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het therapeutische doel, conditieverbetering en de schoonheidsverzorgende werking), op alle onderdelen een positieve werking heeft op de gezondheid van de mens. De kans is groot dat de zorgverzekeraars hiermee uiteindelijk besparen op de kosten voor gezondheidszorg.

Als alternatief masseur ben ik mij zeer bewust van het feit dat massage goed is voor lichaam en geest, waarin balans wordt gecreëerd. Emoties worden geuit en beter verwerkt.

Signalen van het lichaam en het luisteren naar deze signalen.

We missen vaak de signalen van ons lichaam door alle indrukken om ons heen. Het lawaai om ons heen overstemd ons gevoel, net als de drukte van onze agenda. Alles wat we “moeten” en alles voor een ander, doen we ….  maar voor onszelf nemen we geen tijd!

  • We zorgen er toch ook voor dat onze apparaten genoeg energie hebben om te blijven werken
  • We zorgen toch voor ons gezin, door op tijd te eten en drinken
  • We onderhouden onze auto toch ook voor een optimaal resultaat, inclusief genoeg benzine
  •  We zorgen toch dat de banden van onze fiets hard genoeg zijn en/of plakken de banden als ze lek zijn
  • Een schoon huis verbeterd toch onze gezondheid
  • Hygiëne van het lichaam is toch ook voor onze gezondheid
  • We worden toch blij van onze contacten met vrienden en familie

Waarom zorgen we niet af en toe eens voor onszelf?

Laten we eens ONT-moeten en méér tijd nemen voor onszelf, zodat we ook weer kunnen gaan “voelen”.  Op die manier  nemen we sneller waar dat ons lichaam ons verteld als iets niet (helemaal) in orde is met ons. We moeten zuinig omgaan met ons lichaam en we verdienen af en toe wat extra aandacht om onszelf gezond te houden. Zo kan onze geest ook meewerken aan een ontspannen gevoel, wat resulteert in een nog betere balans tussen lichaam en geest!

Ons lichaam heeft een ontzettend goed zelf-herstellend vermogen …. maar nóg beter als we goed voor onszelf zorgen!

Als we naar de dokter gaan, zal deze de symptomen bestrijden, maar wij kunnen zelf zorgen dat ons lichaam gezond genoeg is om de onderliggende problemen aan te pakken.

Massages zijn daar een goede aanvulling op!

Oefeningen voor een snelle verlichting van nekpijn (in het Engels)

De behandelruimte wordt voorbereid voor elke behandeling. Er worden extra maatregelen getroffen i.v.m. Corona. Een behandeling duurt ongeveer een uur!

Ik werk van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 22:00 uur en de prijs van een rug-schouder- nek- (RSN)massage is €50.

Maak een afspraak voor een RSN massage via de link hieronder, of als u Facebook heeft, via de link Hier Boeken. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor mij, om contact met u te leggen.

Vul hier in welke data u zou kunnen. Overdag of avond.