Reiki

Een Reikibehandeling is een complementaire en preventieve behandeling en kan helpen spanning en stress te verlichten. Het kan het lichaam helpen om een ​​omgeving voor genezing op alle niveaus (fysiek, emotioneel en spiritueel) mogelijk te maken.

De officiële vertaling van Reiki is: 霊 rei (‘geest’ of ‘ziel’) en 気 ki (‘energie’ of ‘levenskracht’)

De Reiki energie wordt niet geleid door de beoefenaar, maar de energie heeft zijn eigen aangeboren wijsheid om zichzelf te leiden naar de plek waar ze het meest nodig is.

U bent dus altijd zeker van een positieve werking!

Reiki-energie is niet gebaseerd op geloof, overtuiging of suggestie.

Een sessie is aangenaam en ontspannend en wordt gebruikt voor uw eigen persoonlijke welzijn.

Reiki wordt gebruikt in veel omgevingen, waaronder ziekenhuizen, hospices, maar ook in privépraktijken en in zelfzorg. Een prachtige aanvullende modaliteit in een persoonlijk wellness- of helingsprogramma.

Wilt u meer informatie over Usui Reiki, kijk dan op https://nl.wikipedia.org/wiki/Reiki

Wat gebeurt er tijdens een Reikibehandeling? De behandelaar zal u helpen om het u zo aangenaam mogelijk te maken, liggend of zittend. U houdt uw kleding aan en krijgt, indien gewenst, iets over u heen om warm te blijven. Door slechts een lichte aanraking legt de behandelaar de handen op uw lichaam, beginnend bij uw hoofd. Reiki is geen massage en er wordt geen druk op uw lichaam uitgeoefend. De behandeling is ook zeer geschikt voor mensen die geen massage kunnen of mogen ondergaan, maar bijvoorbeeld wel willen ontspannen, een betere doorbloeding willen, beter willen slapen of minder negatieve bijwerkingen van medicijnen willen.

Voor een afspraak, bel 06-17495453 of maak online een afspraak.

error

Delen is lief :)

×

Hallo!

Vertel me wat ik voor u kan doen?

Praktijk Heen admin@praktijkheen.nl

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?
%d bloggers liken dit: