Informatie en prijzen

Gecertificeerd door de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (N.B.S.M.) 

USUI System of Reiki Healing, Gecertificeerd door een master van The Reiki Alliance

PRIJZEN:

Ontspanningsmassage €50; Stoelmassage €20; Reiki €50; Reiki op afstand €10; Reading Engelenkaarten €50;

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Wilt u nieuwtjes op de website van Praktijk Heen, automatisch ontvangen (bijv. nieuwsbrieven, blogs, artikelen), dan kunt u op de grijze knop onderaan de pagina drukken. De e-mail knop zal u verder instrueren over welke updates u een mail wilt krijgen.

Als u de facebook pagina wilt volgen, klik dan op de blauwe “f knop”. Als u Praktijk Heen wilt volgen op LinkedIn, klik dan op de blauwe “in knop”.

Let op! Katten aanwezig, dus bij allergie of angst graag eerst contact opnemen om te kijken of we een oplossing kunnen vinden.

Let op! Behandelkamer is de 2e verdieping, dus niet geschikt voor minder validen.

Let op! De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Extra maatregelen voor hygiëne na Corona-sluiting

Verder scherp ik de hygiëne nog even extra aan, begroeten we elkaar op gepaste afstand en desinfecteer ik mijn handen en de handen van mijn cliënten voordat ik aan de massage of acupunctuur behandeling begin.

Tijdens de behandeling was ik nog eens extra mijn handen. De buik en het hoofd worden nu even niet behandeld vanwege de 1,5 meter afstand houden.

Het aantal klanten per dag wordt beperkt tot max 3. Na elke klant wordt er nieuwe schone werkkleding aan gedaan.

Verder worden alle deurklinken en lichtknoppen etc meerdere keren per dag gedesinfecteerd. En wordt er meerdere keren gepoetst en goed geventileerd.

Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ik kan je dan NIET behandelen. Zelfs wanneer dit slechts een loopneus of kuchje is. Meld uw afspraak bij me af. De afspraak kan kosteloos worden geannuleerd en verplaatst. Heeft u geen klachten maar wilt u toch liever de afspraak verzetten vanwege het Coronavirus, dan heb ik daar alle begrip voor. U kunt de afspraak kosteloos annuleren en verplaatsen.

Contra indicaties

Een goede massage krijgen is heerlijk en heeft veel positieve uitwerkingen op het menselijk lichaam. Er zijn echter situaties waarbij je beter niet gemasseerd kan worden.

  • Koorts en griep
  • Ontstekingen
  • Kapotte huid
  • Besmettelijke huidaandoeningen, denk bijvoorbeeld aan een koortslip / herpes.
  • Spataderen
  • Kneuzingen, blessure, blauwe plekken
  • Trombose
  • Extreme vermoeidheid en slechte algemene gezondheid
  • Ernstige aandoeningen zoals kanker, hartaandoeningen, aderaandoeningen.