Huisregels

Om de massage zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn de volgende huisregels van toepassing:

• Ethiek en hygiëne
Ethiek en hygiëne zijn voor mij heel belangrijk.
Praktijk Heen verwacht van haar cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
Te allen tijde is het dragen van ondergoed tijdens de massage verplicht. Seksuele handelingen worden niet verricht.

Praktijk Heen behoudt zich het recht voor u te weigeren indien u onder invloed bent van drugs of als u agressief, seksueel of intimiderend gedrag vertoond.

• Afspraak tijdig annuleren
Bij verhindering s.v.p. de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Bij niet tijdig annuleren wordt de volledige prijs van de behandeling in rekening gebracht (momenteel gelden de richtlijnen die hieronder staan vermeld).

• Intakegesprek
Voor aanvang van de eerste behandeling krijgt u een formulier toegestuurd waarin een aantal vragen gesteld worden met betrekking tot eventuele specifieke klachten en/of medisch verleden. Bij uw eerste behandeling zullen we dit formulier samen doornemen, waarna eventuele behandeling volgt. Deze gegevens worden vastgelegd en door mij ter voorbereiding voor elke behandeling erbij gehaald.
De intake is kosteloos. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn dan mogelijk zodra de behandelend arts of specialist hierin toestemt.

• Medische informatie
Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, of gebruikt u medicijnen dan is het verstandig voorafgaand aan een massage de arts/specialist te vragen of een massage aangeraden wordt.

Ik wil u graag attenderen op de volgende richtlijnen:

Ik zal u nooit om een coronapas vragen.

 • Ontvangst zal gebeuren met een glimlach maar zonder handen schudden.
 • Probeer op de afgesproken tijd aanwezig te zijn zodat je direct door kan naar de behandelruimte. Indien er door de behandelaar toch een uitloop is ontstaan kan er gevraagd worden om nog even buiten te wachten totdat de behandelkamer vrij en gedesinfecteerd is.
 • We begroeten elkaar op gepaste afstand en ik desinfecteer mijn handen en de handen van mijn cliënten bij binnenkomst. (momenteel niet van toepassing)
 • Ik wil graag dat je je afspraak verplaatst of annuleert bij verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, verhoging of koorts). Dit is kosteloos, waarbij ik ervan uit ga dat je er geen misbruik van zult maken.
 • Twijfel je over jouw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met mij op om te overleggen of de geplande afspraak kan doorgaan. (06-17495453)
 • Op de hoofdsteun van de massagetafel ligt een wegwerp face cover die na iedere behandeling vervangen wordt.
 • De wc op de praktijk zal afgesloten zijn en kan slechts in het hoogstnodige geval gebruikt worden.
 • Hoesten en niezen alleen in elle boog of zakdoek.
 • De hygiëne van de praktijk staat hoog in het vaandel, ik hoop dat jullie als klant jullie eigen hygiëne ook in acht willen nemen voordat jullie naar de praktijk komen.
 • Na elke behandeling zal ik de gehele behandelkamer en vervuilde oppervlakken goed reinigen en desinfecteren en tevens de kamer ventileren. Er zal meer tijd ingepland worden na de afspraken om de genoemde voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken en zorg te dragen voor een schone ruimte voor de volgende afspraak.
 • Indien iemand kort na een bezoek aan mijn praktijk positief getest mocht worden op het corona virus, of in geval van sterke verdenking op besmetting, zou ik het zeer op prijs stellen dat hier zo snel mogelijk melding van gemaakt wordt bij mij, zodat ook ik mijn maatregelen tegen eventuele verdere verspreiding kan nemen.
 • Ook ik zal alert en waakzaam blijven over mijn eigen gezondheid en bij twijfel of ziekteverschijnselen zal ik overgaan tot verplaatsen van een afspraak.
 • Voorlopig zal er alleen massage behandelingen van achterzijde van het lichaam uitgevoerd worden. De komende tijd zullen er geen gezichtsmassages gegeven worden.
 • De betaling van een behandeling gelieve zoveel mogelijk contactloos (vóór de behandeling) uit te voeren, door middel van een betaalverzoek.

Ik hoop dat ik met deze nieuwe maatregelen een veilige, gezonde en schone situatie kan creëren om zodoende de behandeling op een ontspannen manier te kunnen uitvoeren. Ik begrijp dat ik met deze aanpassingen ook voor jou als klant vraag om begrip en aanpassing. Als er vragen en/of onduidelijkheden zijn dan hoor ik dit graag van je.

error

Delen is lief :)

×

Hallo!

Vertel me wat ik voor u kan doen?

Praktijk Heen admin@praktijkheen.nl

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?
%d bloggers liken dit: