Over mij

Bekijk het introductiefilmpje of lees het stuk eronder door 🙂

Wie ben ik:

Mijn naam is Irma en ik ben Wellness Therapeut bij Praktijk Heen, moeder en echtgenote. Ik woon in Purmerend Weidevenne, waar ook de behandelruimte is op de tweede verdieping.

Ik wil mensen met mijn behandelingen een stukje liefde voor eigen lichaam en geest teruggeven, in hun drukke leven. Aangezien ik om een ieders welzijn geef, kunt u bij mij heel goed terecht voor behandelingen die uw welzijn positief beïnvloeden, door massage of Reiki. Heen is de afkorting van helende energie en dit geeft precies aan wat bij alle behandelingen (ongemerkt) gebruikt wordt om uw lichaam en geest in balans te brengen en/of houden.

Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning, want ontspanning brengt balans. Ontspanning van het zenuwstelsel, de spieren, de hersenen, de organen hebben namelijk allemaal met elkaar te maken. Naast de massage en/of Reikibehandeling kunt u ook nog oefeningen krijgen, indien gewenst, om eventuele blokkades n.a.v. negatieve gebeurtenissen of gedachten, te verminderen, zodat (onbewuste) spanning nog verder kan afnemen en u steeds beter in uw vel zit. Regelmatig de tijd voor uzelf nemen zorgt dat u (beter) in balans blijft!

Ik heb met acht cursussen bij ©Massage Opleidingen Lian Bart, het diploma Wellness Therapeut gehaald in november 2018.

Reiki geef ik al aan vrienden en familie sinds ik mijn tweede cursus in 2009 heb gedaan en sinds mijn cursus “Reiki in de gezondheidszorg” in 2013, heb ik ook (terminaal) zieke mensen behandeld.

Na mijn cursus Certified Angel Card Reading met ©Doreen Virtue en ©Radleigh Valentine, in 2014, ben ik ook kaartleggingen gaan doen.

Loopbaan:

Voor mij begon het allemaal met een opleiding als elektromonteur waarna ik na het behalen van mijn diploma ben gaan werken als wikkelaar van onder andere elektromotoren.

Ik was toen al een ondernemend typetje, dus na ongeveer anderhalf jaar ben ik in mijn eentje een jaar naar Australië gegaan om daar te werken en reizen.

Na deze prachtige belevenis ben ik in de techniek blijven werken als verkoper, installateur en uiteindelijk ben ik in de administratie terecht gekomen. In de bouw werd ik secretaresse, waar ik ook een diploma voor heb gehaald.

Na een fusie met een groot bedrijf werd onze afdeling overtollig en moest ik naar iets anders op zoek. Ik was net bevallen van een prachtige dochter en daardoor ben ik een bedrijf gestart in katoenen luiers met een was service (milieuvriendelijk).

Als alleenstaande moeder kon ik het niet langer volhouden zonder een vast salaris, dus ben ik weer een baan gaan zoeken naast mijn eigen bedrijf en vond ik een fijne fulltimebaan. Daardoor heb ik “Het Luiertje” helaas wel stop moeten zetten.

Ik ben vervolgens in de zorg terechtgekomen als secretaresse en hier kon ik mensen helpen van achter de schermen. Naast mijn baan ben ik twee jaar bezig geweest met de opleiding als Wellness Therapeut, die ik in 2018 heb gehaald. Uiteindelijk ben ik in januari 2019 mijn eigen praktijk gestart! Hier kan ik doen wat ik leuk vind, mensen helpen met hun ontspanning!

Ik hoop dat deze uitgebreide introductie u een goede indruk geeft van mij en zie graag uw reacties tegemoet?

Graag overleg ik met u tijdens een (intake)gesprek, met welke dienst ik u het beste kan helpen. Zo kunnen we samen bepalen wat het beste is voor u op dat moment!

Ontspannen warme groet,

Irma

×

Hallo!

Wat kan ik voor je doen?

Praktijk Heen helendeenergie@gmail.com

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?
%d bloggers liken dit: