Ouderen ervaren de behandeling met open mind

Wij, mijn partner en ik hebben beide verschillende Massages gehad, wij vonden het heerlijk ontspannend, en zijn dik tevreden. Ook het persoonlijk contact was heel fijn en warm. Tevens heb ik ook een Reiki behandeling gehad, echt niet gedacht dat dit zou helpen, maar ik ben echt de pijn een poosje kwijt geweest, dus ook dit is een aanrader. Nogmaals bedankt. (Vrouw, 80 jaar.)

Ook ik heb de heerlijke massage van Irma gehad en verscheidene Reiki behandelingen die mij veel goed hebben gedaan. Zij ziet mij zeker terug. Bob. (Man 82 jaar)

Volg en vindt leuk 🙂
error10
fb-share-icon30

Auteur: Irma Gordon

Mijn naam is Irma en ik ben Wellness Therapeut bij Praktijk Heen, moeder en echtgenote. Ik woon in Purmerend Weidevenne, waar ook de behandelruimte is op de tweede verdieping. Ik ben een gecertificeerde ontspanningsmasseur, aromabehandelaar, Reiki behandelaar, Engelen-kaartlezer en een gediplomeerde Wellness Therapeut. Mijn klanten kiezen voor ontspanning, omdat het ze helpt met klachten die stress in het lichaam activeren, zoals; overgangsklachten (hormonaal-), ouderdom, ziekte (van zichzelf of die van hun dierbaren), drukte in gezin of op het werk. Klanten noemen het daarom geen ontspanningsmassage, maar persoonsgerichte massage! Samen met ontspanningsmassage gebruik ik Aromatherapie. Deze geuren zorgen voor extra ontspanning en hebben vele andere extra voordelen. Aangezien ik om een ieders welzijn geef, kunt u bij mij heel goed terecht voor behandelingen die uw welzijn positief beïnvloeden. Heen is de afkorting van helende energie en dit geeft precies aan wat bij alle behandelingen (ongemerkt) gebruikt wordt om uw lichaam en geest in balans te brengen en/of houden. Ontspannen warme groet, Irma

error

Delen is lief :)

×

Hallo!

Vertel me wat ik voor u kan doen?

× Hoe kan ik je helpen?
%d bloggers liken dit: